Флешмоб до дня народження Азарова: 66, Коля чао!

На Євромайдані мітингувальники виклали фразу: "66, Коля, чао"

На Майдані відбувся флешмоб в стилі people animation: на Хрещатику під Йолкою біля 1000 людей виклали фразу "66, Коля, чао" -  на честь прем'єр-міністра України Миколи Азарова, повідомляє «Демократический альянс».

Флешмоб присвячений наступаючому дню народження прем'єра і закликає українців звернути увагу на те, що Микола Азаров вже достатньо зробив на своїй посаді і має піти з влади – на пенсію.

"Більше того, ми вимагаємо розслідування щодо Азарова – на предмет державних та економічних злочинів. Також вимагатимемо позбавити його всіх привілеїв колишнього очільника уряду – нехай живе на мінімальну пенсію", – коментує акцію Демальянсівець Олексій Чорний.

Згідно Закону України "Про державну службу" (Розділ V, Припинення державної служби) "Суб'єктом призначення може бути прийнято рішення про продовження проходження державної служби державним службовцем, який займає посади підгруп I-1, I-2, I-3, I-4, після досягнення ним шістдесятип'ятирічного віку за його згодою у зв'язку з потребами служби, якщо інше не передбачено законом". Микола Азаров - державний службовець І рангу.