Іноземні спостерігачі не розуміють, що говорить голова комісії

Передача протоколів від одної з дільничих виборчих комісій 132 округу , яка нещодавно розпочалася, переросла у скандал

Так, присутніх у залі деяких журналістів обурив той факт, що результати, внесені в протокол, не зачитали одразу ж після вилучення з пакета. Однак їм апелював член комісії, цитуючи норми закону, передає  сайт "Преступности.НЕТ"

Після цього голова комісії Ірина Поспєлова зачитала результати голосування на згаданій ДВК. Однак представники міжнародної організації зі спостереження за виборами "Canadem" звернулися з проханням зачитати ще раз результати, так як їм складно було з першого разу розібрати те, що зачитувала Поспєлова.

У відповідь на це голова ОВК зазначила, що їй сьогодні доведеться зачитати 184 протоколу, деякі з яких - уточнені. Тому вона не буде повторювати по кілька разів результати на кожній окремо взятій ДВК.

Після цього представник "Canadem" підійшов до столу голови ОВК і переписав собі результати з протоколу.

Однак на цьому дискусії на засіданні не закінчилися. Станом на 00:22 члени ОВК приймають протоколи від третин по черзі дільничної комісії. Сам процес супроводжується претензіями з боку присутніх деяких журналістів, народного депутата Андрія Парубія, які вимагають від членів комісії перевіряти цілісність пакетів, в яких привозяться протоколи та бюлетені з дільничних комісій.

Нардепу Андрію Парубію голова ОВК Поспєлова винесла попередження, однак як проголосувала комісія, не зрозуміло через шум, який стоїть в залі засідань.