Корнацький: Круглов використовував "каруселі", підкуп виборців, адмінресурс та фальшиві бюлетені

Кандидат по 132 округу Микола Круглов разом з владою на виборах використовував "каруселі", підкуп виборців, адмінресурс та фальшиві бюлетені

Про це на своєму Фейсбуці заявив кандидант від опозиції Аркадій Корнацький, сказавши, що він буде ініціювати створення слідчої комісії Верховної Ради та вимагати порушення кримінального провадження та притягнення до кримінальної відповідальності виконавців та замовників фальсифікацій.

"Влада в чергове намагається вкрасти перемогу людей в 132 окрузі. Губернатор Миколаївської області Микола Круглов спільно із всіма органами влади провів нечувані за масштабністю фальсифікації в 132 виборчому окрузі 15 грудня.Нашими волонтерами було зафіксованих 47 автобусів з карусельниками, які голосували за виборців, що не пройшли на вибори. 18 з них було заблоковано активістами на під’їзді до міста Первомайськ в день голосування. За нашою інформацією таких автобусів «працювало» на окрузі більше 50. Другий механізм фальсифікації, який був задіяний, це підкуп виборців. Третій механізм фальсифікації - примушення і контроль за голосуванням бюджетників. Четвертий механізм – застосування фальшивих бюлетенів", - написав Корнацький.