Оробець: На окрузі Поплавського Янукович прорепетирував вибори-2015

Президентські вибори в 2015 році пройдуть за таким же сценарієм, як і на 194 окрузі

Про це написала на своїй сторінці у "Фейсбуці" депутатка від "Батьківщини" Леся Оробець.

За словами Оробець президентські вибори в 2015 році виглядатимуть приблизно так: "Скупка оптом "населения" від 250 до 400 грн. за 1 шт., всуціль, без вкраплень, скуплені і перекуплені комісії. Суцільна сірість, підкуп, залякування і безнадія. А організовані зграї гопників будуть залякувати тих, хто раптом щось хоче чи про якісь закони розказує. А менти будуть гопників посильно підтримувати. Як в 194 окрузі - ДАЇшники просто ненав'язливо заблокували виїзд з штабу Булатецького, щоби ні він, ні міжнародні спостерігачі не встигли на дільниці. І все просто. Ніхто не соромиться".

"І нормальним людям типу йти нічого і нікуди, бо вони нічого не вирішують. Звідси явка в 47%, які зразу уможливлюють купити ті 15-20% "населення", які продаються, "намалювати" що не вистачає", - зазначила Оробець.

Також депутатка закликала людей не бути байдужими до беззаконня на виборах, бо все насправді залежить від них. "Як і з приходом Гітлера до влади, єдина причина, чому зло торжествує - бо хороші люди просто сидять дома і чогось чекають. Ми не маємо права допустити цього в масштабах країни", - написала опозиціонерка. 

Нагадаємо, за даними ЦВК на даний момент опрацьовано 55% протоколів. На 194 окрузі лідирує провладний кандидат Михайло Поплавський з результатом в 52,6% голосів. На другому місці кандидат від опозиції Микола Булатецький з результатом 36,5%.