Булатецький: Черкащани пишуть заяви на скупників голосів для Поплавського

Жителі Черкас починають писати заяви в міліцію на людей, які підкуповували їх віддавати свої голоси за Миколу Поплавського

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав кандидат від «Батьківщини» Микола Булатецький.

«Черкащани, одумуються! Починають писати заяви з іменами й прізвищами скупників та організаторів цієї піраміди. Дякую усім не байдужим до майбутнього нашої держави. Сподіваюся, європейської», - написав політик.

Також він нагадав, що до дня виборів його команда зібрала близько 15 тисяч гривень на Євромайдан «від людей, яких намагалися підкупити фальсифікатори Поплавського».

«Зараз свідомі черкащани почали приносити кошти, які їм пропонували в день голосування, бо вважають, що не можна ганьбитися брудними грошима Тулуба-Поплавського. Використати їх пропонують кількома способами:  1) відвезти кошти на майдан, в підтримку усунення режиму Януковича, 2) віддати в дитячий будинок», - додав Булатецький.

Нагадаємо, на виборах 15 грудня у окрузі №194 Булатецький програв вибори Поплавському. За «співучого ректора» нарахували 53,54% голосів, а за Булатецького - 35,87%. В той же час в опозиції не визнали результатів виборів, заявивши, що Поплавський масово скуповував голоси, в чому йому допомагали правоохоронці.