Клуби Коломойського вирішили бойкотувати Загальні збори учасників Прем'єр-ліги

Гендиректор УПЛ Петро Іванов розповів, що "Карпати" не підтвердили свою участь у Загальних зборах, які відбудуться завтра

Про це він розповів Еспресо.TV.

"Ми в телефонному режимі розмовляємо з клубами. Наразі ми не отримали підтвердження участі в Загальних зборах від львівських "Карпат". Також розмовляємо з "Динамо", "Дніпром" та "Волинню". Завтра побачимо повну картину", - сказав Іванов.

Зазначимо, що на Загальних зборах учасників УПЛ, які відбудуться 18-го грудня, головним питанням буде виключення "Арсенала" з Прем'єр-ліги. Питання обрання президента УПЛ завтра не стоятиме. Раніше клуби зірвали Загальні збори, а Данілов залишився президентом до наступних виборів.

У львівських "Карпатах" Еспресо.TV не стали коментувати ситуацію, але раніше львівський клуб закликав припинити фінансування УПЛ.  Наразі генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин наполягає на проведенні незалежного аудиту Прем'єр-ліги, а президент київського "Динамо" Ігор Суркіс узагалі проігнорує збори учасників УПЛ. 

У ФК "Волинь" також сказали Еспресо.TV, що наразі вони не можуть сказати, чи поїдуть до Києва.

Зазначимо, що Загальні збори є правомочними, якщо в їхній роботі бере участь не менше 2/3 від загальної кількості Учасників. На минулих Загальних зборах для кворуму (11 учасників) не вистачило одного учасника - представника "Таврії", який спізнився. У "Таврії" Еспресо.TV запевнили, що представник клубу приїде на Загальні збори.

Виходить, що клуби Коломойського та Суркіса вирішили воювати з УПЛ. 

Як уже повідомлялося, збори УПЛ були зірвані 4 грудня. Також Еспресо.TV стало відомо, що Суркіс та Коломойський хотіли обговорити з Даніловим власні справи.  Також головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков казав, що Прем'єр-ліга - це труп, який не смердить.