На день народження Азарову розповіли, що він веде країну до процвітання

Партія регіонів привітала прем’єр-міністра Миколу Азарова з 66-річчям, не втримавшись від відвертих лестощів на адресу «мудрого керівника, який веде країну до процвітання»

«Вельмишановний Миколо Яновичу! У день Вашого народження від особи багатомільйонного колективу Партії регіонів прийміть найщиріші вітання!» - йдеться в привітанні.

«Завдяки Вашим знанням і досвіду наша партія росте і розвивається, а країна йде до економічного процвітання. Мудрий керівник, що вміє завжди бачити на кілька кроків вперед. Людина найвищого почуття обов'язку і відповідальності. Справжній державник», - розсипаються в компліментах регіонали. 

«Ваша робота - це яскравий приклад творення і турботи про людей. І сьогодні , коли країна переживає дуже непростий період , ми впевнені, що Ваш незамінний досвід і наша підтримка, допоможуть знайти вірне рішення, і народ України з впевненістю і оптимізмом буде дивитися в завтрашній день. Сил Вам, здоров'я та успіхів у Вашій невтомній і плідної діяльності», - йдеться в привітанні.