Княжицький: Бойка намагаються протиснути у прем’єри

Глава адміністрації президента Сергій Льовочкі намагається спалити секретаря РНБО Андрія Клюєва, щоб протиснути у прем’єри Юрія Бойко

Прро це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав народний депутат від «Батьківщини» Микола Княжицький.

«Клюєв - відомий фальсифікатор виборів, його люди і люди Арбузова перекуповували тушок. Але ті ,хто звинувачує його у побитті студентів просто безсоромно виконують замовлення Льовочкіна, метою якого є захистити Захарченка і Януковича ,які насправді бійню організували під інформаційний супровід Льовочкіна», - написав депутат.

«Ну, і спалити Клюєва треба, щоб протиснути Бойка у прем'єри. А палити потрібно їх усіх разом, а не вибірково. У переносному значенні,звичайно», - підсумував Княжицький.

Нагадаємо, у організації побиття учасників Євромайдану звинувачують голову КМДА Олександра Попова, заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка та його заступника Петра Федчука. Всіх їх уже відсторонили і допитали в ГПУ.

В той же час опозиція вимагає притягнути до відповідальності і Клюєва, але ГПУ офіційно заявила, що він до подій 30 листопада непричетний.