Ректор католицького університету о. Прах: З Януковичем розмовляють впливові єпископи, але він їх не чує

Як зазначив ректор Українського католицького університету (УКУ) отець Богдан Прах Еспресо.TV, він знає, що Янукович слухає й не чує порад єпископів

У програмі «Студія Захід» Антона Борковського ректор УКУ  відповідаючи на питання: "Невже людина, навіть з такою складною біографією як Віктор Янукович не може внутрішньо преобразитись", - ректор УКУ пояснив: 

«Може, але вона мусить до того ж мати й якусь певну пережиту хвилю життя. Пам’ятайте, що зараз в Україні є велика мода на те, щоб бути присутніми на літургіях і в церкві. Я б не сказав, що це є прояв глибокої віри. Це на сьогоднішній день лише мода. Вона йде, вочевидь з Росії, де президент Путін на найбільші празники чи свята завжди присутній у найбільш відомих соборах. Я би не сказав, що це має щось спільне з вірою. Я знаю, що до Януковича приходять високопоставлені єпископи і мають з ним розмови, але з того, що мені відомо, - він їх не слухає. Він їх, слухаючи, не чує».

Розмову з ректором Українського католицького університету отцем Богданом Прахом дивіться сьогодні на Espreso.TV, о 22:10.