Аваков: Регіонали визнали справедливість протестів

Голосування більшості за законопроект про амністію учасників Євромайдану засвідчило, що більшість визнала справедливість акцій протестів

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав народний депутат від «Батьківщини» Арсен Аваков.

«Мінімальний прояв совісті від Верховної Ради. Прийнято закон про недопущення переслідування усіх, хто брав участь у акціях протесту починаючи з 21 листопада. По суті амністія усім переслідуванням по Євромайданівцям», - написав Аваков.

«Сором’язливе визнання більшістю ВР справедливості протестів. Майже нічого.. І все ж важливо, що ми цього добилися. Жодна людина з Євромайдану не повинна бути нами залишена один на один з осатанілою правоохоронною системою. Всі сотні справ, відкриті проти евромайданоцев повинні тепер бути припинені, люди відпущені з-під варти, судимості зняті. Разом - сила!» - підсумував Аваков.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада прийняла закон про амністію для усіх учасників Євромайдану, яких притягали до кримінальної відповідальності. Для того, щоб цей закон був ухвалений опозиція погодилася розблокувати Верховну раду і дати можливість більшості приймати держбюджет.