Керівник харківської «Батьківщини» звинуватив Добкіна і Кернеса в замаху на його життя

Заступник голови Харківської облорганізації «Батьківщини» Іван Варченко заявив, що сьогодні на нього та членів його родини було вчинено замах на вбивство

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії «Батьківщина».

Варченко розповів, що вчора на обласному радіо він повідомив про свій намір поїхати у Київ на Євромайдан «з речами, харчами та ліками». «А сьогодні, перед поїздкою, я раптом побачив, що у передньому колесі автомобіля наполовину викручені п’ять болтів», - сказав він.

«Чітко зрозумілий розрахунок, болти на швидкості вилітають з гнізд - машина перекидається. У автомобілі було п’ятеро осіб. Окрім мене та мого товариша - діти 11-ти і 12-ти років, а також хлопець 19-ти років», - зазначив Варченко.

Опозиціонер припустив, що за замахом на його життя стоять «два харківських персонажа» -голова облдержадміністрації Добкін та мер Харкова Кернес.

«Я абсолютно переконаний, без їхнього замовлення не обійшлося. Хлопці, ви загралися, ви мене не зупините», - наголосив Варченко і заявив, що саме ці особи неодноразово демонстрували свою неадекватну реакцію на його політичну діяльність.

За словами Варченка, у нього немає бізнесу, немає конфліктів з людьми і він займається лише політичною діяльністю.