Олена Бондаренко про побиття Чорновол: Це насильство простимульоване опозицією

Народний депутат від Партії Регіонів закликала правоохоронні органи з особливою увагою поставитися до розслідування інциденту, що стався з журналісткою Тетяною Чорновол

За словами Олени Бондаренко, насильство, яке народилося з подій,  що відбуваються в Києві наприкінці листопада-грудня, простимульованих опозицією, зараз в неконтрольованій формі виливається в нападі на звичайних людей. Про це повідомляє "Інтерфакс Україна".  

Народний депутат підкреслила, що влада, безумовно, відповідальна за збереження громадського порядку, так само, як і опозиція - у відповіді за те, що стимулювала і спонукала людей до агресії та насильства.

"Але сьогодні опозиція розписалася в тому, що не контролює ситуацію. І доказом цьому служить інцидент з громадською активісткою Тетяною Чорновол. Незважаючи на те, що громадські лідери беруть участь у масових заворушеннях, б'ють скло, що неприпустимо, все ж недозволено вчиняти щодо них насильство», - переконана Бондаренко. 

Нагадаємо, вчора пізно ввечері машину журналістки і громадського діяча Чорновол у Борисполі підрізав джип. З машини вистрибнули двоє чоловіків, які по-звірячому побили журналістку.