Єфремов: У Льовочкіна немає ніякої групи у фракції Партії регіонів

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов стверджує, що в нього нема депутатів, які лобіюють інтереси тих чи інших чиновників

«Для мене немає таких понять - чий депутат, і на кого він орієнтується. Для мене є депутат фракції Партії регіонів. Я однаково працюю з усіма, і мені важливо зберігати нормальну робочу атмосферу», -  розповів Єфремов в інтрев’ю «Коммерсантъ-Украина».

Він також зазначив, що вихід із партії декількох депутатів не свідчить про наявність проблем у партії.

«Члени Партії регіонів складають в нашій фракції монолітний кістяк. Сумніваюся, що комусь вдасться нас розхитати! А ці дві людини, які вийшли (Інна Богословська і Давид Жванія – ред.)... Прослідкуйте їх політичний шлях, що вони раніше говорили, і вам все стане ясно», - зазначив Єфремов. 

Також лідер провладної фракції вважає образливими закиди про те, що деякі депутати лобіюють інтереси певних чиновників та бізнесменів.

«У мене, як у голови фракції, 14 заступників, сім з них - керівники депутатських груп. У нас немає групи Сергія Льовочкіна або когось ще. Людину неможливо зробити чиєюсь власністю! Це образливо для депутата, коли преса пише, що він є чиєюсь людиною», - наголосив депутат.