Власенко: Мою справу ведуть з Адміністрації президента

Справу Сергія Власенка контролюють напряму з адміністрації Віктора Януковича для того, щоб дискредитувати його і Юлію Тимошенко

Про це сьогодні в Будинку профспілок заявив сам Сергій Власенко, передає кореспондент Еспресо.TV.

"Діючий режим використовує мою колишню дружину як інструмент моєї політичної ізоляції. Мета Януковича одна - дискредитувати мене і Юлію Тимошенко в міжнародних і європейських очах. Я ніколи не застосовува фізичної сили проти своєї дружини", - заявив Власенко.

Також за словами захисника Тимошенко, його справою займалося шість прокурорів і безліч слідчих, хоча такими справами повинен займатися один звичайний дільничий інспектор. 

"Також цю справу буде розглядати найближчий соратник радника президента України Андрія Портнова, пані Отраш. Це вже свідчить про те, що у режима не залишилося суддів, які готові приймати на себе таку справу", - сказав Сергій Власенко. 

"Я переглядав справу і в матеріалах справи немає жодного доказу тих аморальних речей, які мені інкримінують. Тому суд буде звичайним банальним фарсом. Але незважаючи на цей тиск, я буду продовжувати захищати Юлію Володимірівну", - повідомив колишній нардеп.

Також Власенко повідомив, що "безпрецедентне за своїм цинізмом політичне судилище" влада розпочне над ним 3 січня 2014 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура завершила слідство у побутовій справі 5-річної давнини щодо нібито фізичного насильства, застосованого Власенком проти колишньої дружини Наталі Окунської.