Після "Не спеши ты нас хоронить" Януковичу не хочеться співати дифірамбів

Президент України Віктор Янукович визнає складність ситуації, що склалася в Україні, наголошуючи на провині опозиції, яка спекулює настроями людей

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, про це Янукович заявив під час сьогоднішнього засідання Ради регіонів. 

Він зазначив, що співати дифірамби нинішній ситуації не буде. За його словами, 2013 рік  був доволі непростим і став роком випробувань.

"Ті, хто багато часу працював, погодиться зі мною, що 2013 рік був одним з найскладніших не тільки за останні роки, а всі роки незалежності... Але він завершується. В цьому році як у дзеркалі відбилися проблеми й зовнішньої політики і економіки", - заявив Президент.

Крім того, за словами Януковича, сьогодні опозиція використовує всі сили для того, щоб перерозподілити владу. Наприклад, спекулює на настроях людей. 

Також президент України зізнався, що поніс особисту відповідальність за рішення у Вільнюсі та Москві.  Мовляв, події, які відбувалися, змусили його йти на перемовини з Росією. І та домовленість, якої вдалося досягнути з Росією, насправді забезпечує фінансову стабільність України, стверджує президент. 

Нагадаємо, на прес-конференції після повернення з Москви, коментуючи акції протесту з вимогою його відставки, Янукович нагадав журналістам пісню "Не спеши ты нас хоронить". При цьому вын зазначив, що ті, хто виступив проти нього переоцінили свої сили.