Янукович забув імена чиновників, які провалили підписання угоди з ЄС

Віктор Янукович, президент України, під час сьогоднішнього засідання Ради Регіонів, доручив скласти список чиновників, які зірвали підписання угоди про Асоціацію

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, президент України сьогодні доручив Миколі Азарову, прем’єру України, підготувати список чиновників, які недостатньо підготувалися і провали підписання угоди про Асоціацію з ЄС.  

"Ті чиновники, які не провели відповідні процедури і не узгодили цю угоду з об'єднаннями товаровиробників, не провели дискусію, і не досягли рівня взаєморозуміння, повинні понести відповідальність за це. Я чекаю від вас пропозицій", - сказав Янукович, звертаючись до Азарова.

Нагадаємо, раніше президент уже заявляв про відповідальність Леоніда Кожари, міністра закордонних справ України, Ігоря Прасолова, міністра економічного розвитку України і Констянтина Грищенка, віце-прем’єра України за погану підготовку до підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

У свою чергу Азаров також говорив про "кадрові" висновки, які потрібно зробити після непідписання угоди про асоціацію, але усі міністри поки що залишаються на своїх посадах.