Астрологи пророкують кінець "епохи" Путіна

В астрологічному прогнозі для Росії немає хороших новин для Володимира Путіна - влада зміниться, Україна ж увійшла на новий шлях

Такі прогнози зробив в ефірі Espreso.TV директор Українського астрологічного інституту Павла Глоби Ігор Нікішин.

"У Росії назріває зміна влади, назрівають "чистки". Для Росії зараз Сатурн в знаку "Скорпіона" знаходиться, а це означає, що настають великі зміни. Це можна довести історією. Якщо "відмотувати" по 30 років в минуле. Подивіться 1984 рік - п'ятирічка похорону, далі 53 рік - смерть Сталіна, 24 рік - смерть Леніна, далі на 30 років в минуле - царі помирали", прогнозує астролог.

На думку Нікішина на Україну чекає "фаза підготовки до змін".  Завдяки майдану українці вже опинилися в цій фазі та до 2018-2020 року наша держава буде готова до "нового ритму життя, до кардинальних змін, тому що все нині змінюється суспільство і народ буде тиснути і тиснути на верхівку влади і врешті-решт досягне своїх цілей".

Не оминув астролог і президента України Віктора Януковича:

"У знаків "Рака"- хороший період. Янукович якраз "Рак", він на піку влади перебуває. Але інше питання, що перебуваючи на піку, можна зробити серйозні помилки. Що ми і спостерігали. Складний рік у Скорпіонів буде. Але люди, що народилися під цим знаком, як кажуть: "низько падають, але високо потім підіймаються". Перспективний рік буде у Терезів, найбільш успішною для них буде перша половина нового року", резюмував Нікішин.