Кернес отримає премію "Золотий Тремпель" за показ тіла в соцмережах

Харківський Євромайдан сьогодні вручатиме народну премію «Золотий Тремпель».

Про це у своєму Фейсбуці повідомив письменник Сергій Жадан.

Він повідомляє, що попри всі напади, тиск і погрози, харківський євромайдан триває. 28 грудня, в суботу, о 12.00 Фоззі та Фагот із ТНМК виступлять для харків’ян.

Також буде вручена народна премія «Золотий Тремпель».Премія вручається за найсумнівніші внески в життя міста. Переможці визначаються в п’яти номінаціях: «Духовні практики», «Архітектура та дизайн», «Фізкультура та Спорт», «Екологія» та «Громадянські свободи».

Серед найбільш вірогідніших переможців Жадан називає Добкіна та Кернеса.

"В номінації «Духовні практики» – проект побудови 45-метрового храму в сквері коло «Дзеркального струменя». Номінується за найбільш сумнівну спробу міської влади компенсувати власні невисокі рейтинги висотою церковних бань.

В номінації «Архітектура та дизайн» - проект нової будівлі історичного музею. Номінується за найбільш сумнівне рішення побудови в історичному центрі міста гігантського акваріума. 

В номінації «Фізкультура та спорт» - харківський міський голова Г.А.Кернес. Номінується за найбільш сумнівну в естетичному плані демонстрацію в соціальних мережах власного тіла під час занять в тренувальному залі.

В номінації «Екологія» - голова ХОДА Михайло Добкін. Номінується за безсумнівне засмічення інформаційного простору записами у своєму твіттері.

В номінації «Громадянські свободи» - обласне управління СБУ. Номінується за поза сумнівом сумнівне звинувачення вченого Володимира Чумакова в державній зраді через його публікації в інтернеті про рельсотрон з відкритих джерел.

Переможці отримають свої нагороди з рук вдячних харків’ян у неділю, під час урочистої ходи", - повідомляє письменник.