На Майдані - "ніч жорсткої та провокативної літератури"

В ці хвилини повинно розпочатись анонсоване "переможне літературне повстання на Майдані" за участю сучасних українських письменників

Передбачається, що цього вечора на Мистецькому Барбакані митці різного профілю читатимуть малу прозу. Взяти участь зголосилися Сергій Пантюк, Світлана Поваляєва, Ірена Карпа, Антон Санченко, Анна Малігон, Артем Полежака, Олексій Нікітін, Євгенія Чуприна, Дмитро Мамчур, Карина Тумаєва, Олександр Моцар, Олександр (Кролик) Заклецький, Мар’яна Луна, Дмитро Лазуткін, Олексій Сударенко, Іван Семесюк, а також жевріє надія почути прозові твори Олекси Манна та Андрія Єрмоленка. Про це повідомляє сторінка спільноти Євромайдан у Facebook.
"Враховуючи суворі вуличні умови, а також радикальність народного настрою, автори обрали серед своїх творів найжорсткіші і найпровокативніші. Жінки читатимуть переважно круту еротику. Може бути присутня ненормативна лексика. Для балансу читатимуть класику – уривок з третього тому "Мертвых душ", - йдеться у повідомленні.

Мистецький Барбакан знаходиться навпроти вихиду зі станції метро Хрещатик посеред вулиці.
"Формат заходу вулично-затишний, без гучномовця і мікрофона. Багаття, дрова, автор, текст з листа, слухачі. Окрім того ніжне спілкування та взаємне піклування", - обіцяють оганізатори.