Донецьких фермерів, що допомагають Євромайдану, 31 грудня допитує податкова

Фермерів Мар'їнського району Донецької області, які публічно підтримали Євромайдан, і перерахували 16 тис. грн., 31 грудня викликали на допит до податкової міліції

Про це повідомив один з членів Асоціації фермерських господарств Мар'їнського району Донецької області Віталій Пожидаєв, передають «Новости Донбасса».

«Сьогодні вранці о 7:00 до голови асоціації Олександра Герасимова прибули співробітники податкової міліції», - сказав Пожидаєв.

Також на допит повісткою до 7 ранку був викликаний ще один член цієї асоціації Володимир Алчеєв.

«По якомусь підприємству всі ми троє проходимо і там записано, що ми мали фінансові операції з цим підприємством. Але я навіть не знаю, що це за фірма з ким працювали», - сказав Пожидаєв .

Він пов'язує візити «податківців» на підприємства фермерів 31 грудня з політичною діяльністю членів асоціації та участю в Євромайдані.

«Наша районна асоціація вирішила наші внески за рік перерахувати в рахунок допомоги Майдану і мені доручили ці гроші перевести. Перед цим ми відправляли машину з продуктами наших фермерських господарств в Київ на Майдан», - зазначив Пожидаєв.