У своєму привітанні Рибак розписав, як Янукович врятував країну

Голова Верховної Ради Володимир Рибак привітав українців з новорічними святами, підкресливши цінність для кожного українця "стабільності і добробуту" від Януковича

У привітанні, оприлюдненому на сайті Верховної Ради, спікер, зокрема, зазначив, що 2013 рік показав, як важливо для українців прислухатись одне до одного та шукати компромісні рішення складних завдань. 

Особливий акцент Рибак зробив на "доленосних" рішеннях Януковича, якими ознаменувався цей рік. 

"Лише політична воля та реалізм президента України Віктора Януковича врятували країну від неминучого економічного колапсу та подальших політичних руйнувань", - йдеться у вітанні. 

"Адже усі ми - кожна українська сім’я, кожна людина - відчули, яка дорога для нас і важлива стабільність у державі", - додав Рибак.

"Щиро бажаю вам, дорогі мої співвітчизники, щоб душевний спокій, тепло і сімейне благополуччя супроводжували вас не тільки в Новорічну ніч, а й усе життя. Нехай будуть здоровими ваші батьки, діти і внуки! Хай радість, любов і достаток будуть у кожній оселі! З Новим роком! З Різдвом Христовим, дорогі друзі!" - йдеться у вітанні.