У Януковича похвалилися 8-метровою «йолкою», під якою зняли новорічне вітання

Президент України Віктор Янукович виступить із традиційними телезверненнями з нагоди Нового року та Різдва Христового. Обидва звернення були зняті на території Києво-Печерської Лаври УПЦ МП

Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Як зазначила головний режисер зйомок Анна Гресь, оформлення знімального майданчика та сценарій у цілому залишилися у традиціях Новорічного вітання. Разом із тим, зауважила вона, знімальна група намагалася знайти нові режисерські, зображувальні підходи. «Щороку змінюємо, намагаємося удосконалюватися», - сказала вона.

Говорячи про оформлення новорічної ялинки на знімальному майданчику, дизайнер Марина Юдіна зазначила, що знімальна команда намагалася дотримуватися традиційної кольорової гами. «Синій та жовтий кольори символізують прапор України», - сказала вона, додавши, що синій колір переважає в іграшках та гірляндах, а жовтий - у декоративних бантах.

Вона також повідомила, що висота цьогорічної вітальної ялинки - 8 метрів. На її оформлення було використано близько двох кілометрів гірлянд і кілька десятків куль діаметром від 100 до 250 міліметрів. Загалом, за словами дизайнерки, процес підготовки ялинки до зйомок зайняв близько трьох діб.