Колесніченка налякав "нацистський шабаш у центрі столиці"

Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що на Євромайдані відбувається зростання ксенофобських настроїв та впровадження неонацистських ідей, особливо в контексті факельних ходів з нагоди річниці з дня народження лідера ОУН Степана Бандери

"Події, які відбулися увечері 1 січня в Києві і декількох містах України (факельна хода імені Бандери), - це тривожні тенденції, виклик усьому українському суспільству і кожному громадянину нашої держави. Ми починаємо розуміти, що Євромайдан маргіналізується. На ньому, на жаль, починають домінувати ксенофобські настрої, печерний націоналізм і елементи нацизму", - цитує депутата «Інтерфакс-Україна».
    
На думку "регіонала", подібним заходам не місце в Україні, "це прообраз фашистської диктатури, і все, що відбувається в останні тижні в країні, показує, що представники опозиції об'єдналися у фашистській ідеології, в нетерпимості і бажанні знищити країну і майбутнє нашої держави".

Він висловив стурбованість тим, що смолоскипна хода, організована партією "Свобода", отримало підтримку з боку учасників Майдану, в тому числі народних депутатів від "Батьківщини".

На переконання депутата, небезпеку для української держави становить "радикалізація, фашизація політичної опозиції".

"Не секрет, що Партія регіонів категорично засуджує нацистський шабаш у центрі столиці і закликає лідерів опозиції дати оцінку цим діям "свободівців " та "Батьківщини". Нацизму не місце на українській землі", - підкреслив Колесніченко.

Нагадаємо, 1 січня в Києві і ряді українських міст традиційно провели факельну ходу на честь річниці з дня народження лідера ОУН Степана Бандери.