Путін і Лукашенко розгромили у Сочі російських зірок хокею 12:3

Президент Росії Володимир Путін разом з білоруським колегою Олександром Лукашенком зіграли у товариському матчі з хокею на льоду льодового палацу «Большой» в Сочі, де відбудеться фінал олімпіади

Президенти двох грали в одній команді - вони виступали у червоній формі, проти багаторазових чемпіони світу та Олімпіад, які грали у білих кольорах, пише «Интерфакс».

У команду «білих» увійшли також керівник справами президента Росії Володимир Кожин і голова ради директорів Континентальної хокейної ліги, президент хокейного клубу СКА Санкт -Петербурга бізнесмен Геннадій Тимченко. У команді президентів також грали зірки хоккею і міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

На першу перерву команди пішли з рахунком 4:0, а до початку третього тайму «червоні» вели в рахунку 8:2. Закінчилася ж гра їхньою перемогою з рахунком 12:3.

Після закінчення матчу Путін і Лукашенко продовжили спілкування у неформальній обстановці.

Нагадаємо, сьогодні Путін продовжив інспекцію олімпійських об'єктів і інфраструктури в Сочі. Напередодні він разом з прем’єр-міністром Росії Дмитром Медвєдєвим покатався на лижах по трасах комплексу  «Лаура».