У Севастополі для залякування євромайданівців вішають котів

Влада вдається до досить винахідливих методів тиску на євромайданівців в Криму. Від погроз та пошкодження автомобілів перейшли до вбивства домашніх улюбленців

Про таку ситуацію розповів активіст Євромайдану в Криму та координатор молодіжного крила партії «УДАР» Дмитро Білоцерківець на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Білоцерківець описав масштабну акцію за участю правоохоронців, метою якої було не дати активісту потрапити на Майдан до Києва у новорічну ніч.

За словами активіста, по дорозі в аеропорт о 4 ранку 31 грудня його запинив пост ДАІ, після чого даішники спробували викрасти його документи, щоб Білоцерківець не зміг потрапити на літак.

«Мої документи швидко передали до патрульної машини, яка миттєво спробувала рушити з місця і кудись поїхати. Однак я буквально собою перегородив їм шлях. Вони закричали, мовляв, ви неадекватний, бо лізете під колеса! Я відповів, що не дам їм поцупити мої документи і не відійду від бамперу допоки їхній водій не зупинить двигун! Таки зупинили. Після цього міліціонери виправдовувалися, що хотіли переставити машину», - пише активіст.

Після таких «неадекватних» дій ударівця, даішники вирішили, що активіст п’яний, та змусили його близько двох годин чекати, поки привезуть тестер. 

В цей час четверо невідомих, які представились працівниками комунальних служб, прийшли додому та познущались над домашнім улюбленцем матері активіста, повісивши його на сходах у будинку.

Білоцерківець стверджує, що йому вже неодноразово погрожували через телефонні дзвінки, зокрема дзвонили матері активіста з погрозами облити його кислотою, якщо ударівець продовжуватиме суспільно-політичну діяльність.

Також йому неодноразово розмальовували та проколювали шини автомобіля.

Активіст скаржиться, що за ним постійно стежать.