Закарпаттський Євромайдан оголосив Медведчука персоною нон грата

На Закарпатті відбувся автопробіг під гаслом «Медвед, чухай із Закарпаття», учасники якого пікетували дачу Віктора Медведчука

Більше п’яти десятків автомобілістів направились до села Жданієво Воловецького району, де  знаходиться дача Медведчука, передає прес-служба УДАРу.

Дорогою до кінцевого пункту акції, учасники закарпатського Автомайдану пікетували також будинки губернатора Закарпатської області Олександра Ледиди і народного депутата-регіонала Василя Ковача.

«Ми хочемо, щоб прибічники цього режиму також відчували дискомфорт, поки їх колеги по партії віддають злочинні накази. Це і є основною метою сьогоднішньої акції», - сказав голова ужгородського УДАРу Ростислав Буланов.

«Вчора через провладні ЗМІ учасників акції намагалися залякати повідомленнями, ніби місцеві жителі стануть на захист Медведчука і не дадуть нам мирно провести акцію. Були погрози від окремих його прибічників про те, що автомобілі з активістами спускатимуть вниз по річці Латориця. Однак, цього не сталося. Навпаки, чимало мешканців Воловеччини долучилися до нашої акції і також прийшли до дачі Медведчука з проєвропейськими плакатами. Його тут називають зрадником українського народу», - повідомив Буланов.

Оголосивши Медведчука персоною нон грата у Закарпатті, активісти залишили біля дачі керівника «Українського вибору» ведмедика і  звернення «Чухай із Закарпаття».

Нагадаємо, 29 грудня після пікетування резиденції Віктора Януковича учасники Автомайдану пікетувала і будинок Віктора Медведчука, зламавши частину його воріт.