Київських вчителів змушують скаржитися Голубченку на Майдан

Правозахисник Сергій Наумович повідомив, що київським вчителям дали завдання дзвонити на "гарячу лінію" КМДА зі скаргами на Євромайдан

"Усім вчителям Києва дали завдання подзвонити на 15-51 і залишити скаргу про заворушення на Майдані. Причому по кожному вчителю "пробили" інформацію про прописаних в їх квартирі і зобов'язали, щоб всі повнолітні, прописані за кожною адресою, залишили скаргу в call-центрі з цього приводу ", - зазначив Наумович, передає "Главное".

Активіст припустив, що інші бюджетники теж отримали дзвінки від своїх директорів з "проханням" про заяву в 15-51. Велика кількість скарг, на його думку, може бути виправданням у разі чергової зачистки Майдану.

"Думаю, що після свят Азаров дасть вказівку Захарченко розібратися , що там за безлади і барикади такі. Мовляв," ми не дозволимо ображати киян!" Ну і зачистка відразу. Потім папером про кількість скарг будуть розмахувати перед носом всіх послів іноземних держав, попросять роз'яснити ситуацію з черговим побоїщем в центрі Києва", - додав Наумович.

Нагадаємо, виконуючий обов'язки голови КМДА Анатолій Голубченко закликав киян дзвонити в call-центр міської ради та активно висловлювати свою позицію щодо масових акцій на Майдані Незалежності в Києві.