Лижі не винні в падінні Шумахера

Лижі семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера перебували в чудовому стані і не могли стати причиною його падіння

"Лижі перебували в чудовому стані і не могли бути причиною інциденту ", - повідомив на прес-конференції представник слідства Стефан Бозон, пише "РИА Новости". 

За його словами, в момент удару об камінь лижі були на ногах Шумахера.

Прокурор Альбервіля Патрік Кінсі в свою чергу заявив, що відеозапис інциденту зараз вивчається. На ньому видно, що Шумахер спочатку рухався по спуску, який був обладнаний відповідно до усіх норм безпеки. Потім він з'їхав з траси, втратив рівновагу і впав головою вперед, ударившись об камінь в 9-ти метрах від траси.

"Ми переглянули запис. Він хорошої якості і викликає довіру. Слідчим належить ще більш ретельно, кадр за кадром, вивчити його, щоб встановити всі деталі того, що сталося ", - сказав прокурор.

За словами Кінсі, слідчі заслухали безліч свідків та провели експертизу вилучених матеріалів - лиж і шолома гонщика.

Як уже повідомлялося, катаючись на лижах у французькому Мерібель 29 грудня, Шумахер впав і вдарився головою об каміння. Гонщик, якому 3 січня виповнилося 45 років, знаходиться в одному з госпіталів Гренобля в стані коми.

Відео: Youtube