Кім Чен Ин може втратити ще й тітку, - ЗМІ

Тітка керівника КНДР Кім Чен Ина знаходиться в комі після хірургічного втручання

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на південнокорейську газета "Чуна ільбо".

Газета посилається на джерело в американських спецслужбах, яке повідомило, що Кім Ген Хі знаходиться в комі після операції з видалення пухлини мозку, яку вона перенесла в минулому році. За його інформацією, тітка керівника країни сильно виснажена, її вага становить 35 кілограмів.

Ці дані спростовують інформацію, що з’явилася напередодні в ЗМІ, згідно з якою тітка північнокорейського лідера покінчила життя самогубством після страти її чоловіка.

Востаннє Кім Ген Хі бачили 10 вересня минулого року на святкуванні 65-ої річниці з дня заснування КНДР. Там вона була присутня разом з племінником і його дружиною.

Після цього ім'я Кім Ген Хі спливло лише один раз, коли через кілька днів після страти чоловіка Чан Сон Тхека її включили в список учасників похоронної комісії, що зібралася вшанувати пам'ять високопоставленого партійного діяча КНДР. Однак на церемонії з нагоди другої річниці смерті свого брата Кім Чен Іра в середині грудня Кім Ген Хі не прийшла.

Нагадаємо, за повідомленнями південнокорейских ЗМІ, молодий лідер КНДР періодично влаштовує масові страти, під час одного з таких заходів в грудні минулого року був страчений дядько Кім Чен Ина Чан Сон Тхека за спробу державного перевороту.  

Північнокорейський лідер, коментуючи цей інцидент під час свого новорічного привітання громадянам, зазначив, що страта його дядька тільки згуртує народ.