Чотири автобуси "тітушок" пікетували "свободівця" Мірошниченка

До помешкання нардепа "Свободи" Ігоря Мірошниченка навідалися люди спортивної зовнішності та влаштували пікет під його вікнами

Про це повідомив сам Мірошниченко на власній сторінці у мережі Facebook.

"Сьогодні (10 січня) до мене під будинок на Бажана, де я мешкаю з дружиною та дитиною, привезли цілих чотири автобуси проплачених спортсменів. Під виглядом представників нікому не відомої громадської організації вони провели пікет проти якихось катувань у Київраді", - написав він.

На думку Мірошниченка, "жодних доказів того, що когось зі злодіїв побили, ні підтверджень до цього моєї найменшої причетності не існує". Нардеп вважає, що таким чином "вони намагаються посіяти в головах простих громадян, моїх сусідів, киян, які палко підтримують опозицію, зерно недовіри, сумніву".

Мірошниченко певен, що "банда (влада) намагатиметься розсварити опозицію, справжніх, а не сфальшованих, громадських активістів та звичайних революціонерів гідності й знищити Майдан".

Нардеп нагадує, що "тему так званого побиття людей на Майдані вчора (9 січня) без серйозних доказів і аргументів та ще й з тупою прив'язкою до мене поширило ГромTV і їхні партнери зі 112-го, а вже сьогодні цю маячню в акції використали проплачені "тітушки" від влади".

Espreso.TV зазначає, що вчора київська міліція розпочала кримінальне провадження проти охоронців Євромайдану, які нібито "не давали знімати журналісту телеканалу «112» і виштовхали того з зали засідань Будинку профспілок".

Сьогодні виявилось, що "постраждалий" журналіст телеканалу "112" є моделлю

Це вже другий пікет за день, організований невідомими особами біля помешкань активістів майдану: раніше "тітушки" побували  під вікнами помешкання журналіста Віталія Портнікова.