Селюк: "Таврія" буде виконувати роль туалетного паперу для "Динамо"

Футбольний функціонер Дмитро Селюк вважає, що зовсім скоро весь столичний футбольний "відстій" буде стікатися в "Таврію"

За словами Селюка, "Таврія" може перетворитися в "Динамо-2", пише "Український футбол"

"Останні півроку київський "Арсенал" виконував функції клубу-відстійника "Динамо", зараз місце "канонірів" має хтось зайняти. Його місце займе "Таврія". Тому можу припустити, що через деякий час кримський клуб так само припинить існування. А поки сімферопольський клуб буде грати роль ... ну, туалетного паперу для столичних", - сказав Селюк.

За словами Селюка, проблеми "Таврії" почалися після того, як кримський клуб двічі зіграв внічию з "Динамо", а киянам не вистачило чотирьох очок до чемпіонства. Після цього керівники "Таврії" звільнили Альтмана та призначили "динамівського" Лужного. 

Також Дмитро Селюк розкритикував нового тренера кримчан Ніколая Костова.

"Взяли ручного тренера. Хто такий Костов? З кожного клубу, де він працював, його виганяли. Останній приклад - "Карпати": чесно кажучи, я захоплююся Петром Димінським, тому що він дуже швидко зрозумів, хто такий містер Нікола (маю на увазі трансфери: я міг би багато чого розповісти, наприклад, кілька років тому під час переходу нігерійця Санні Кінгслі з донецького "Металурга" десь "зникли" 600 000 доларів!), п'ятизіркові готелі і т. д. Зараз буде ще веселіше!", - вважає Селюк.

Зазначимо, що у зв'язку зі "справою Афолабі" ФІФА заборонила "Таврії" трансферну діяльнісь до 2014 року. Взимку клуб зможе купувати гравців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Таврія" і Костов підписали контракт за схемою "1+1".