Ірина Луценко: МВС фабрикує версію, що п’яний Луценко сам себе побив

Справа щодо побиття Юрія Луценка "Беркутом" буде сфабрикована

Про це Ірина Луценко повідоміла під час брифінгу в Києві, передає Еспресо.TV із посиланням на прес-службу "Третьої української республіки".

"Я підписала документи про нерозголошення інформації по цій справі. Втім, по тональності питань слідчих прокуратури можна зробити висновок, що ця справа буде сфабрикована", - наголосила вона.

Також народний депутат повідомила, що необережні слідчі, коли виходили в коридор лікарні, кинули наступну фразу: "Мы здесь ведем себя хорошо, но все равно будем делать версию о том, что пьяный Луценко нападал на руководство "Беркута". За это и получил".

Коментуючи появу у деяких ЗМІ довідки київської клініки про начебто перебування Луценка у стані алкогольного сп’яніння Ірина Луценко заявила, що Луценка було доставлено до клініки "Борис" близько другої години ночі, де він був оглянутий лікарями приватної клініки.

Наступного дня станом на 15:30 він перебував у реанімаційному відділенні під крапельницями, тож у цей час жодних оглядів та аналізів у Луценка не брали.

"Ніхто ніякого алкоголю не вживав. Ну хіба що "Гівалекс", ліки від кашлю, оскільки застудилися. Тоді під впливом алкоголю має перебувати вся наша родина, як і решта громадян, які вживають даний медичний препарат. Виходить, що українські аптеки продають ліки із вмістом алкоголю без ліцензії", - додала народний депутат.

"Мені зрозуміло, що владою вибудовується наступна схема: п’яний Луценко сам себе побив і підкинув під паркан", - наголосила Луценко.

Нагадаємо, сьогодні у рамках розслідування справи про перевищення повноважень щодо застосування сили працівниками міліції під Святошинським РУ ГУМВС України в Києві 10-11 січня Юрію Луценку було надано статус потерпілого.