Колишніх інтерівців з команди Льовочкіна виганяють з УТ-1

На «Першому національному» повністю звільнено творчу групу програми «Політтеатр». Усі звільнені раніше працювали в різних проектах телеканалу «Інтер»

Як повідомляє «Спільнобачення» з посиланням на джерела на «Першому національному», звільнено виконавчого продюсера, головного редактора, випускового редактора, головного режисера та режисера відеомонтажу «Політтеатру». 

Таке рішення за інформацією джерел, напередодні нового року ухвалив автор і ведучий програми Сергій Кутраков (ефірний псевдонім – Костянтин Станіславський). Він раніше працював на «Новому каналі» та у програмі «Шустер life Адреналин», а от всі творчі працівники, які позбулися роботи, – в різних проектах телеканалу «Інтер». З більшістю із них розрахувалися за підготовку оригінальних програм, остання з яких вийшла в ефір 29 грудня. 5 і 12 січня в ефір вийшли дайджести сюжетів попередніх програм, теж підготовані колишньою творчою групою, проте за цю роботу звільненим ще не заплатили.

Нагадаємо, наприкінці грудня в редакційні політиці політичних програм телеканалу «Інтер» відбулися радикальні зміни. Внаслідок цього керівництво «Національних інформаційних систем» (компанія, яка виробляє «Новини», «Подробности» і «Подробности недели» для телеканалу «Інтер») – директор Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов’язують з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, – вирішили припинити співпрацю з телеканалом «Інтер». Крім того, звільнили більшість співробітників «Савік Шустер студії», а ведучий «Шустер live» Савік Шустер заявив, що з нового року його ток-шоу має змінити формат. І хоча телеканал «Інтер» продовжив угоду з Савіком Шустером на 2014 рік, проте досі невідомо, коли і у якому форматі вийде «Шустер live». Принаймні, 10 і 17 січня його місце в програмі «Інтера» зайняли серіали.