Після "казок" МВС Посол Німеччини Крістоф Вайль передав Луценкові листа і квіти

Після ранкової зустрічі в МЗС, де міністр закордонних справ Леонід Кожара та «силовики» намагалися переконати дипломатичний корпус у тому, що «Беркут» не бив Луценка», Посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль передав Юрію Луценкові в лікарню лист підтримки

Про це на брифінгу повідомила дружина політика, народний депутат України Ірина Луценко, інформує прес-служба "Третьої Української Республіки".

На її думку, ранкова поведінка влади під час зустрічі з представниками посольств та озвучена версія про те, що «міліція Луценка не била», зумовлена гарячковими спробами влади уникнути відповідальності за неправомірне застосування сили щодо мирних протестувальників та загрозою застосування санкцій.

Зустріч послів США Джефрі Пайєтта, країн ЄС, а також голови місії ЄС Яна Томбінськи, Канади Троя Лулашника з головою МЗС Леонідом Кожарою, головою МВС Віталієм Захарченком та представниками ГПУ та МОЗ відбулася в понеділок вранці, 13 січня. Під час зустрічі послам було наголошено, що "жодним відео не підтверджено, що Луценка били правоохоронці". Зустріч проходила без запрошення преси.