Ар’єв: Лікарі кажуть, що Луценко нічого окрім ліків не вживав

Результати тесту Юрія Луценка на алкоголь виявили дуже низькі цифри, що свідчить про те, що окрім ліків він нічого не вживав

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав народний депутат Володимир Ар’єр, посилаючись на слова лікарів з клініки «Борис»

За словами Ар’єва, сьогодні вранці керівництво клініки «відповість на всі питання з попереднього допису і я про це одразу напишу». 

«Але при цьому вони мені повідомили, що результат тесту на алкоголь у заключенні «Соціотерапії» (чомусь «Соціопатія» на язиці) показав низькі цифри, що свідчить лише про те що Луценко, дійсно, крім ліків нічого не приймав. Крім того, стан здоров'я Луценка після в'язниці не дозволяє йому вживати алкоголь», - зазначив Ар’єв. 

«Але влада забрехалась вже так, що їй вже ніколи ніхто не повірить. Ні в Україні, ні у світі», - підсумував він.

Нагадаємо, вчора головний лікар київської міської наркологічної лікарні «Соціотерапія» Володимир Ярий заявив, що в крові Юрія Луценка в ніч на 11 січня виявили алкоголь, проте не уточнюють рівень. 

Раніше дружина Юрія Луценка Ірина заявляла, що чула, як слідчі говорили між собою «Все равно будем делать версию о том, что пьяный Луценко нападал на руководство «Беркута». За это и получил». Також за словами Ірини Луценко, жодних аналізів у нього в клініці «Борис» не брали.

«Ніхто ніякого алкоголю не вживав. Ну хіба що «Гівалекс», ліки від кашлю, оскільки застудилися. Тоді під впливом алкоголю має перебувати вся наша родина, як і решта громадян, які вживають даний медичний препарат», - додала вона.