Богатирьова йде до соцмереж

Міністерство охорони здоров'я спілкуватиметься з користувачами через популярні соцмережі

МОЗ України відкрило свої офіційні сторінки в соціальний мережах "Фейсбук" та "ВКонтакте", а також на сервісі YouTube, повідомляє прес-служба відомства.

Згідно з інформацією, на такий крок міністерство пішло, "дбаючи про розширення можливостей для спілкування з медичною професійною спільнотою та розвиток контактів з громадськістю".

"МОЗ України запрошує до спілкування на своїх сторінках представників медичної галузі та небайдужих до питань, пов'язаних із здоров'ям нації, громадян", - вказано в повідомленні.

Слід зазначити, що зараз на сторінку міністерства в "Фейсбуці" підписано 126 користувачів сайту, на сайті соцмережі "ВКонтакте" - 44. На каналі МОЗ на YouTube розміщено одне відео - запис з брифінгу "Медична реформа в Україні: що досягнуто і що далі?"

Як відомо, офіційні сторінки в найпопулярнішій соцмережі "Фейсбук" вже мають міністерства доходів та зборів, культури, фінансів, закордонних справ, економічного розвитку і торгівлі, освіти і науки, соціальної політики, оборони, інфраструктури.

Найбільш популярною серед користувачів є сторінка Міністерства закордонних справ України, на неї підписано 4,4 тис людей. А найменша популярність користувачів "Фейсбуку" має сторінка Мінкульту, за нею слідкують 606 користувачів.