Відпочинок депутатів Київської та Ірпінської обласної рад: від Аляски до Гаїті

Депутати відвпочивають на Алясці, Мальдівах, Камчатці та подорожують Карибським узбережжям

Депутати Київської обласної ради Вадим Башун, який перейшов до Партії регіонів з «Батьківщини», якого деякі ЗМІ підозрюють у причетності до злочинного розподілу території Біличанського лісу, разом із іншими депутатами облради відпочивають за кордоном по кілька разів на рік, повідомляє Еспресо.TV. Дані про це опубліковано в розслідуванні Сайту громади Приірпіння.

Згідно з фотографіями, розміщеними на сторінці Башуна на «Фейсбуці», цього року він разом з депутатами-регіоналами облради Ігорем Борзилом та Сергієм Ареф’євим відпочивали на Алясці (США).

Відомо, що переліт до даної віддаленої частини північноамериканського континенту коштує близько тисячі доларів. Окрім того, вже на Алясці депутати винайняли приватний гелікоптер. Під час відпочинку політики займались рафтингом, їздили на санях з лайками, а також рибалили. Слід зазначити, що, згідно з сайтом компанії, де відпочивали регіонали, за вилов одного палтуса необхідно сплатити близько 250 доларів.

Як виявилось, це був не єдиним відпочинок Башуна у минулому році. Згідно з сторінками депутата в соцмережах, у травні від поїхав у круїз Карибським морем (Гаїті, Ямайка, Мексика тощо). Видання довідалось, що вартість каюти починається від майже тисячі доларів, а переліт до місця старту круїзу теж близько тисячі доларів.

Окрім того, відомо, що у вересні 2013 року Башун у якості туриста відвідав Узбекистан. В цілому, за останні роки депутат побував у Камбоджі та США.

Заступник голови Ірпінської ради та депутат Київської облради від Партії регіонів Ігор Борзило, який був з Башуном на Алясці також любить подорожувати. Фотографії свідчать, що за останній час від побував на Мальдівах, Криті та в Ізраїлі.

Окрім того, з профілів політиків у соцмережах можна довідатись, що під час відпочинку Борзило перетинається з ще одним депутатом Київської облради Сергієм Ареф’євим, а також з нардепом-регіоналом Ярославом Москаленко.

Окрім екзотичних країн, Башун разом із депутатом Ірпінської ради Валерієм Пєшим побував і на Камчатці в Росії. За інформацією Української правди, Пєший також причетний до незаконного розподілення тисяч гектарів столичного Біличанського лісу. Як виявилося, він також має можливість відправити сина на відпочинок у Лос-Анджелес і Дубаї.

Варто зазначити, світлини з Аляски Башун виклав на початку серпня 2013 року, через кілька тижнів після загибелі у ДТП власного сина.