Олімпійська чемпіонка ледь не загриміла до в'язниці за знущання над бойфрендом

Екс-лідер світового тенісного рейтингу американка Дженніфер Капріаті визнала факт нанесення побоїв своєму колишньому бойфренду Айвену Бреннану

Кримінальне переслідування відносно Дженніфер буде припинено після того, коли вона пройде обов'язкові курси з управління гнівом і проведе 30 годин на виправних роботах, повідомляє CNN.

Отримати тюремний термін Капріаті могла за інцидент, який стався 14 лютого минулого року. Очевидно, день всіх закоханих виявився настільки невдалим, що 37-річна Капріаті кілька разів ударила Бреннана кулаком в груди, а потім штовхнула його, після чого Айвен і звернувся в поліцію.

Раніше Капріаті заявляла, що висунуті проти неї звинувачення безпідставні і просто смішні.

Дженніфер Капріаті за свою кар'єру тричі вигравала турніри Великого шолома, а також здобула "золото" Олімпіади-1992 в Барселоні.

Відзначимо, що в схожу історію недавно потрапила й інша колишня тенісна прима - швейцарка Мартіна Хінгіс. Поліція підозрювала її у побитті колишнього чоловіка, французького жокея Тібо Ютена. Потерпілий заявив, що піддавався насильству з боку Мартіни, її матері та цивільного чоловіка.