Печерський суд забирає права в тих, хто їздив на Межигір'я

Рішенням суду через надумане правопорушення на півроку позбавлено прав водія, яка була в Межигір'ї

Суддя Печерського суду Оксана Царевич забрала права на 6 місяців у Інни Царькової, яка 29 грудня була у Межигір'ї, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Українську правду".

"Щойно закінчився суд щодо мого буцімто правопорушення - незупинки 29 грудня о 18:10 на Наддніпрянському шосе. Як я вже писала, мене там не було, оскільки в ці дні були у Вишгороді", - написала вона і додала, що її "засікли раніше того дня біля Міжгіря".

"Доказів нуль, викликали на моє прохання капітана, який складав адмінпротокол за моєї відсутності - цирк. Зранку слухали справу цілу годину, рапорт та адмінпротокол був розтрощений вщент моїм адвокатом", - повідомила вона.

"Мої докази і чоловік-свідок, а також зазначення існування і інших свідків того що я була в той час у Вишгороді – нуль, а також факт моєї відсутності при складанні протоколу. Вирок - вишка - 6 місяців позбавлення прав", - додала вона. 

"До того, як до мене почали приходити Печерське ДАІ додому, з автомайданом їздила тільки раз - 29-го, Після цього стали з чоловіком робити це постійно. Авто одне прав двоє - нас не переможуть", - написала Царькова.