Власенко: Якщо б заяви моєї екс-дружини були б правдою, вона б виглядала як Таня Чорновол

По справі Сергія Власенка проти Наталії Окунськой було опитано більше 100 свідків, які доводили невинність адвоката

Про це Власенко заявив у ефірі Громадського ТБ, повідомляє "Українська правда".

"Вона (Окунська) описує 15 прямих ударів в обличчя. Ну, шизофренічна картина – я собі зразу уявляю фото Тані Чорновол. А питають лікаря швидкої, "а ви бачили " хоча б якісь синці на ній (Окунській), подряпини, припухлості?" - він каже: "Ні не бачив". "А що ви робили?", - "я поміряв їй тиск". І як у неї тиск? А тиск у неї був нормальний, 100 на 80 -  для її статури абсолютно нормальний тиск", - зазначив адвокат.

За його словами, під час слідства були опитані навіть люди, яких він ніколи не бачив, а деякі з них визнавали, що Окунська тиснула на них.

Так за словами Власенка, їхню домогосподарку допитували 9 разів. "І потім вона каже під час одного з допитів: "Ви знаєте, панове слідчі, мені за годину до цього допиту дзвонила пані Окунська і просила, щоб я сказала, що бачила, що Власенко її бив, але Власенко ніколи її пальцем не торкався", - заявив захисник Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Генпрокуратура відкрила проти Сергія Власенко впровадження, згідно з яким він може сісти за грати на десять років. Саме такий максимальний термін у 146 статті Кримінального кодексу України.