Якименко: Проект Гриценка буде сприйматися як проект влади

Опозиційне об’єднання Порошенка, Гриценка та інших опозиційних політиків буде сприйматися як проект влади

Таку заяву в ефірі Еспресо.TV зробив заступник гендиректора «Центру Разумкова» Юрій Якименко, коментуючи можливість об’єднання Гриценка з іншими опозиційними політиками.

"Проект опозиції до опозиції буде однозначно сприйматися як проект влади. Якщо їх учасники будуть подавати себе як опозицію, то їм буде трудно знайти у суспільстві підтримку", - зазначив Якименко.

Сьогодні у ЗМІ з’явились повідомлення про те, що Гриценко може об’єднатися з Порошенко заради створення нової депутатської групи.

"Кількість незадоволених на Майдані людей завжди є, але для них Гриценко чи інші політики, яки підуть з Майдану, не будуть відрізнятися від цих, хто там залишиться", - зазначив заступник гендиректора "Центра Разумкова".

Нагадаємо, вчора Анатолій Гриценко вийшов із фракції "Батьківщина". Причиною він назвав те, що йому заборонили бути присутнім на засіданнях фракції. У свою чергу лідер фракції Арсеній Яценюк почав вимагати від Гриценка здачі мандату. Втім політик не планує цього робити. Якименко назвав його вчинок прикладом хвороби української політики.