Антимайданівці готові очищати Київ від барикад

Прихильники президента Віктора Януковича, які отаборилися у Маріїнському парку вимагають прийняття бюджету і готові очистити «місто-герой Київ» від барикад

Про це повідомив комендант наметового містечка Антимайдану Олександр Зінченко, передає «Радіо Свобода».

«Ми зібралися тут, щоб підтримати парламент у схваленні головного фінансового документа країни, щоб почалися виплати пенсіонерам, вчителям, лікарям, поліпшився інвестиційний клімат, і жодна група опозиціонерів не збуджувала і не тероризувала всю нашу улюблену Україну і наше улюблене місто-герой Київ», – сказав Зінченко.

«Просто вже набридло, тому ми тут зібралися, щоб очистити вулиці наших міст від таких барикад». Зінченко не відповів на уточнююче запитання, яким чином вони планують це зробити.

Нагадаємо, вчора ввечері активісти Майдану заявляли про підготовку штурму, яку мали розпочати «тітушки» з Маріїнського парку, а потім вже втрутитися «Беркут». Проте ніч пройшла спокійно, попри те, що в центр Києва підтягнули великі сили «Беркуту».

На фейсбук-сторінці "Самооборони Майдану" вже з'явилося кілька фотодоказів того, що зранку "тітушки" намагалися проникнути на Майдан.