Комуністи підтримали бюджет, опитавши понад 120 тисяч людей за 8 годин

Лідер Компартії Петро Симоненко заявив, що фракція комуністів голосувала за "бюджет соціальних втрат" після проведення внутрішньопартійного референдуму

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Радіо Свобода.

Зокрема, голова Компартії Петро Симоненко повідомив, що "з огляду на складну ситуацію в державі та можливі наслідки неухвалення Держбюджету" у них відбувся внутрішньопартійний референдум.

Цікаво, що в ньому взяли участь 92,5 тисяч комуністів та ще 31 тисяча безпартійних (загалом понад 123 тис. людей). "Абсолютна більшість опитаних – 88,7 тисяч комуністів та 28 тисяч безпартійних – висловилися за те, аби підтримати запропонований владою Держбюджет", - зазначив Симоненко.

При цьому, зазначив лідер Компартії, «за роки незалежності в Україні тільки бюджети деградації та соціальних втрат – це є факт».

Нагадаємо, що остаточний варіант бюджету, за який сьогодні голосували в сесійній залі з"явився вчора вночі. Тому, комуністи або питали в людей чи голосувати їм за законопроект, якого ще не було в природі, або опитали 123 тисячі людей за 8 нічних годин. Або, опитували по 200 людей щосекунди.