Ляшко: Доній - Іуда, продав своїх за 30 срібняків

Позафракційний депутат Олег Ляшко осудив вчинок Олександра Донія, який сьогодні проголосував за прийняття бюджету

Про це він заявив під час свого виступу на сцені Майдану в Києві, передає кореспондент Еспресо.TV.

«Я єдиний опозиційний депутат який проголосував проти держбюджету, інші опозиційні депутати взагалі не реєструвалися і правильно зробили. На жаль, колега Доній проголосував "за", каже 30 млн на його округ дали, так Іуда колись за тридцять срібляків продав Христа», - сказав депутат.

Нагадаємо, сьогодні опозиція заблокувала трибуну парламенту, вимагаючи звільнення глави МВС Віталія Захарченка, створення парламентської слідчої комісії щодо побиття людей "Беркутом" та звіту у парламенті генпрокурора Віктора Пшонки щодо виконання закону про амністію євромайданівців. В той же час опозиція заблокувала спікера у його кабінеті.

Проте регіонали і комуністи відкрили засідання, надавши слово першому віце-спікеру Ігорю Калєтніку з місця. Після цього більшість прийняла закон про держбюджет на 2014 рік. Коли стало зрозуміло, що голосів, щоб голосувати через електронну систему, у більшості нема, вони почали голосувати підняттям рук, не рахуючи їх. У такий спосіб було прийнято ціла низка законів, більшість з яких посилює відповідальність за протести в Україні.