Побиту Малишевим депутатку госпуталізували

Народного депутата від "УДАРу" Марію Іонову, яку сьогодні у Верховній Раді вдарив по голові "регіонал" Володимир Малишев, з офісу партії забрала "швидка"

Іоновій стало зле, паморочилася голова і її госпіталізували до однієї з лікарень Києва, повідомили у прес-службі «УДАРу». 

Народний депутат Ірина Геращенко написала на своїй сторінці у "Фейсбуці", що Іонову госпіталізували з підозрою на струс мозку. 

"Тільки-но говорила з Машою Іоновою. Вона під крапельницею, той дебелий регіонал, що бив іі, має міцний професійний кулак. Швидка забрала іі з підозрою на струс мозку, в лікарні ставлять діагноз: гіпертонічний криз. Тим часом, Колесніченко в ефірі ТВІ заявив на всю країну, що її правильно побили, бо вона була не на своєму робочому місці. Це ПР, дорогі наші друзі. І це їх погляди на те, як вибивати з процесу політичних опонентів. І це ще тільки квіточки", - написала депутатка. 

Нагадаємо, сьогодні під час "ручного" голосування в Раді регіонал Володимир Малишев вдарив нардепа Марію Іонову по голові.