Антиавтомайдан в Києві влаштували "тітушки" Кернеса

Антиавтомайдан, який сьогодні блокував Автомайдан на Європейській площі у Києві це найманці з Харкова, члени спортклубу «Оплот», що розгромили книгарню «Є»

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав активіст Євромайдану Євген Карась.

«Антиавтомайдан, який переживає за чистоту Києва, це найманці з Харкова. Це ті самі члени спортклубу «Оплот», що розгромили книгарню «Є». Їхній керівник - колишній мусор і гебешник Євгеній Жилін. Підпрацьовує вже кілька років на російські проекти. Бабла в «Оплоту» дуже багато. Клуб має можливо найкраще в Україні фінансування», - написав активіст.

«Ці люди - останній оплот режиму. Найманці з Києва, області, Кривого Рогу та навіть Донецька часто відмовлялися від чорнушної роботи. Тільки харківський «Оплот» взявся в повний зріст за напади на мирних демонстрантів. За це режим оцінив їхню продажність і поручив їм відповідальну місію в Києві», - додав Карась.

За його словами, з ними «діалог не має сенсу. Ще у вівторок ми мали інформацію, що їх в четвер повезуть на Київ. Думали деза. Виявилося ні. В Харкові в «Оплот» входить кількасот спорстменів... більшість - маргінали, які лояльні своїм екс-мусорським тренерам. Вони будуть битися. Бо їм обіцяли «ксіви», травматичну зброю, гроші та ментівський дах в майбутньому».

Нагадаємо, раніше лідер клубу «Оплот» Євген Жилін, якого пов'язують з харківським міським головою Геннадієм Кернесом, викликав на бої без правил прихільників УПА і пропонував їм «помірятися силами».