Депп претендує на звання найгіршого актора року

Стрічки "Самотній рейнджер" Гора Вербінські та "Після нашої ери" Найта Ш'ямалана претендують на звання "Найгіршого фільму" 2013 року у щорічній премії "Золота Малина"

В номінації також представлено фільми "Муві 43", "Різдво Медеї" та "Однокласники 2". повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт премії.

Останню стрічку, в якій знявся Адам Сендлер, представлено аж у восьми номінаціях, причому в одній двічі. Фантастичний бойовик "Після нашої ери" за участю Уілла Сміта та його сина Джайдена претендує на нагогороду в шести категоріях.

Самі Сендлер та Сміт-молодший можуть отримати звання "Найгіршого актора", а їхніми конкурентами будуть Джонні Депп ("Самотній рейнджер"), Ештон Кутчер ("Джобс") і Сильвестр Сталлоне ("Нестримні", "План втечі", "Забійний реванш").

За звання найгіршої акторки "боротимуться" Холлі Беррі ("Тривожний виклик"), Ліндсей Лохан ("Каньйони"), Селена Гомес ("Погнали!"), Наомі Уоттс за роль принцеси Діани, а також Тайлер Перрі, який зіграв жінку в "Різдві Медеї".

"Золоту малину", засновану у 1980 році журналістом Джоном Уілсоном, вручать 1 березня, традиційно за день до церемонії нагородження премієї "Оскар".

Як відомо, цього року за "Оскар" змагатимуться фільми "Афера по-американськи", "Капітан Філіпс", "Небраска", "Філомена",, "Гравітація", "Вовк з Уолл-стріт", "Вона", "Далласський клуб покупців" і  "12 років рабства". Останній вже отримав "Золотий глобус" і став лауреатом Critics’ Choice Movie Awards.