Податкова міліція обшукала приймальню "ударівця" Корнійчука

До приймальні народного депутата від “УДАРу" Олесандра Корнійчука та офісу підприємства, яке очолює голова Кам’янець-Подільської районної організації "УДАРу" Василь Ковальчук, увірвалася податкова міліція

Про це повідомляє пресс-служба партії "УДАР".

«Податкова міліція увірвалася до приміщення моєї громадської приймальні у Кам’янець-Подільському. Будь-які коментарі від співробітників громадської приймальні та офісу підприємства, які знаходяться в одному приміщенні, про незаконність таких дій податкова міліція проігнорувала, посилаючись на невідоме кримінальне провадження, відкрите нібито днем раніше», - розповів Корнійчук.

За словами народного депутата, міліція вилучила документи, які стосуються прийому громадян народним депутатом, а також фінансову документацію підприємства, яке очолює голова кам’янець-подільського "УДАРу".

«Влада Хмельниччини почала масований тиск на депутатів-опозиціонер та голів районних організацій. З вересня минулого року підприємство Василя Ковальчука податкова перевіряла вже 15 разів, також з масовими перевірками тут побували «Держгірпромнагляд», обласний та міський «Енергонагляд» та ще з десяток перевірок інших інстанцій. А нещодавно почалися прямі погрози з вимогою продати підприємство невідомим особам», - зазначив Олександр Корнійчук.

 В партії "УДАР" заявляють, що звертатимуться до прокуратури з вимогою перевірити законність дій правоохоронців і припинити тиск на опозиційних депутатів та представників місцевих осередків партії.