У кримських татар, які вирушили на Майдан, шукали бомбу

На залізничному вокзалі Сімферополя затримали відправлення поїзда на Київ через повідомлення про бомбу, яку нібито везла з собою на Майдан група кримських татар

Поїздом Сімферополь-Київ, у вагоні № 17, їхали 9 активістів Бахчисарайського регіонального меджлісу, передає Еспресо.TV із посиланням на видання "15 минут"

Як розповів заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, який очолює групу, незадовго до відправлення поїзда в вагон зайшов виконувач обов'язків начальника сектору карного розшуку лінійного відділу міліції на станції Сімферополь. Разом із ним було ще 4 людини в міліцейській формі.

Правоохоронці оголосили пасажирам, що, за їхньою інформацією, в цьому купе знаходиться бомба, після чого провели огляд особистих речей і багажу.

"Нічого, звичайно ж, не знайшли, але поїзд через це затримали. Думаємо, що це тільки початок наших пригод по дорозі до Києва", - сказав Чийгоз.

Нагадаємо, вчора Меджліс кримськотатарського народу оприлюднив заяву із вимогою скликання позачергової сесії парламету та скасування законів, ухвалених 16 січня.

Сьогодні до Києва вирушили сотні кримських татар, щоб приєднатися до протестів у столиці.