Зірки у соцмережах про останні події в Україні (ДОБІРКА)

Вітчизняні та російські зірки активно коментують останні події у сомережах

В Україні не залишають байдужими нікого. Зокрема, не мовчать і публічні люди, до думки яких прислуховуються їхні прихильники.

Одну з найактивніших позицій з самого початку зайняв лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який не лише висловлюється у своєму Twitter, але і безпосередньо бере участь у всіх подіях, пов’язаних з Майданом.Останнім записом у мікроблозі Вакарчука є фраза: "Якщо крісло слизьке від крові – всидіти на ньому нереально".

Також активісткою мітингу є співачка Руслана, яка з самого початку мітингу робить усе, від неї залежне, аби допомогти українському народу і активно коментує останні події на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Валерій Харчишин, лідер гурту "Друга ріка" у своєму Twitter висловив співчуття загиблим та назвав силовиків злочинцями.

Також кліпмейкер Алан Бадоєв прокоментував останні події в Україні. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

"Подумати тільки… Наші діти, підлітки, ті кому від 15-ти років будуть знати ціну Свободі! Вони на завжди запам'ятають, хто головний у країні! Вони не будуть соромитися свого прапора і гімну! Вони будуть знати, чим відрізняється їх нація від сусідніх! Вони будуть цінувати свій голос і розуміти кому довіряти свою державу!".

Ресторатор Маргарита Січкар, на своїй сторінці у "Фейсбуці" також поділилася думками про останні події. 

"Про мир і війну… Бути захисником, воїном - це чоловіча робота і вона не для хлюпиків і базік. Воїну не страшно віддати життя за Батьківщину, якщо у нього є така Батьківщина, за яку не страшно віддати своє життя. Одне з найгірших лих людства укладено у війні. Прагнення вирішувати проблеми за допомогою кровопролиття негідно розумних істот", - написала Маргарита.

Співачка Віра Брежнєва у на своїй сторінці у Twitter  побажала усім мира і добра.

Російська телеведуча Анфіса Чехова обурена тим, що відбувається у Києві. Про це вона заявила на своїй сторінці у Twitter.

Українські події назвала страшними і російська телеведуча Тіна Канделакі у своєму мікроблозі.